ONTZ versterkt haar diensten met UPC Business

Sinds april 2013 is ONTZ officieel UPC Business partner. Hiermee versterkt ONTZ haar positie als full service ICT dienstverlener voor het MKB en kunnen organisaties beter bediend worden door deze partnership. Naast het aanbieden van VoIP telefonie en IT beheer, levert ONTZ nu ook de internetverbindingen welke nodig zijn voor het opleveren van onze diensten.

De voordelen voor klanten van UPC Business en ONTZ

Dankzij de partnership tussen UPC business en ONTZ kunnen nieuwe en bestaande klanten van beide partijen beter worden bediend. Als full service ICT dienstverlener ondersteunt ONTZ UPC met het adviseren en aansluiten van nieuwe klanten.

Vanaf heden zullen klanten van ONTZ niet enkel één aanspreekpunt hebben voor alle ICT zaken, maar ook voor UPC internetverbindingen.

UPC Business beschikbaar?

Werken jij en je collega’s nog met een langzame DSL verbinding? Controleer of UPC Business beschikbaar is op je kantooradres. Voer je postcode in op www.upc.nl/Beschikbaarheid en zie welke mogelijkheden er voor jullie organisatie zijn.

Heb je advies nodig met het controleren van de beschikbaarheid of het kiezen van het juiste abonnement? Ons adviesteam zit vanaf vandaag voor je klaar. Bel ons! 035 – 642 60 05.