Wi-Fi voor hotels

Wifi voor Hotels

Hogere snelheid en beter bereik met geoptimaliseerde Wi-Fi netwerken voor hotels

Professionele WiFi voor hotels.

WiFi netwerken worden steeds belangrijker voor hotels.  De bedraade verbindingen tussen apparaten is verleden tijd. Een stabiel Wi-Fi netwerk is een vereiste om voor alle hotels om hun gasten optimaal te kunnen laten genieten van hun verblijf. Helaas laten de meeste draadloze hotelnetwerken nog genoeg aan de wensen over. Ze hebben vaak een slecht bereik, vallen weg en zijn veelal langzaam.

Hotelgasten waarderen een goed draadloos WiFi-netwerk in het hotel waar ze verblijven. Een goed WiFi netwerk in een hotel trekt zakelijke klanten aan, welke gemiddeld vaker terugkomen naar een hotel met een goed draadloos netwerk dan een hotel zonder goed draadloos netwerk.

WiFi voor Hotels, Onze expertise

ONTZ is gespecialiseerd in het realiseren van professionele Wi-Fi netwerken voor hotels, welke een groot bereik en hoge doorvoersnelheid hebben. Onze Wi-Fi netwerken worden gerealiseerd met de laatste Wi-Fi technieken voor optimale betrouwbaarheid en snelheid.

Cisco logo

Wi-Fi as a Service

Een professioneel Wi-Fi netwerk en het bijbehorende onderhoud kan een aanzienlijke investering zijn. Wi-Fi as a Service geeft organisaties de mogelijkheid om hun organisatie te voorzien van hét beste WiFi voor hotels zonder de hoge investeringen die een professioneel Wi-Fi netwerk met zich mee brengt.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht.

Bel ons.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies over Wi-Fi netwerken voor hotels

Midas Fuld

Midas Fuld

Solutions Specialist

035 - 642 60 05

Will Pekelharing

Will Pekelharing

Solution Specialist

035 - 642 60 05

278095920