Al meer dan 15 jaar ervaring

Al meer dan 15 jaar vooruitstrevende ICT oplossingen.

Alleen bedrijven die toegewijd zijn, en zich volledig blijven richten op één kernactiviteit, zijn succesvol. ONTZ richt zich al meer dan 13 jaar op IT beheer voor het MKB in Nederland.

Daardoor is ONTZ de strategische partner die op de achtergrond zorgt voor de continuïteit en technologische voorsprong bij veel organisaties.

ONTZ is er van overtuigd dat iedere organisatie één aanspreekpunt moet hebben voor alle ICT-zaken om op die manier organisaties en haar medewerkers te ontzorgen. Naast het ontzorgende karakter vinden wij het nog veel belangrijker om met organisaties mee te denken over het behalen van hun doelstellingen en hoe ICT-oplossingen daar een vervullende rol in kan spelen

Unieke mensen, kennis en ervaring.

Bij ONTZ tref je enkel unieke mensen aan met een diepgaande kennis van het vakgebied en een breed scala aan ervaring in de ICT. Onze teams bestaan uit multidisciplinaire ICT’ers en specialisten.

Geweldige klanten en prachtige projecten.

Onze klanten behoren tot middelgrote ondernemingen in Nederland met 25 tot 250 werkplekken. Voor deze organisaties beheren wij netwerken, servers en werkplekken en ondersteunen alle medewerkers van deze organisaties 24/7.