Nieuw logo en een nieuwe huisstijl

ONTZ is al meer dan 9 jaar toegewijd aan het leveren van ICT-Beheer voor het MKB in Nederland. In de afgelopen 9 jaar is ONTZ het vertrouwde aanspreekpunt geworden voor het beheer van netwerken, servers en online werkplekken. Ons logo en huisstijl is al deze jaren hetzelfde gebleven en heeft als herkenbare rots in branding gediend. Nu, anno 2015 is het tijd om ONTZ een welverdiende make-over te geven. Met de komst van social media en een veelvoud aan apparaten waarop onze website bezocht wordt is het belangrijk dat ons merk overal hetzelfde vertrouwen en herkenbaarheid uitstraalt en tevens inspeelt op de mogelijkheden die de nieuwe technologieën aanbieden.

Waar ons oude logo a-symmetrisch was en daardoor lastig te positioneren op drukwerk en andere documenten is het nieuwe logo een uitsnede van een rechthoek. Dit zorgt er niet alleen voor dat deze gemakkelijk te positioneren is, maar geeft vanwege de symmetrie een rustigere en professionelere uitstraling die zowel groot als klein herkenbaar en goed te lezen blijft.

Oude Logo

Nieuwe logo

De kleine g in het nieuwe logo staat symbool voor de toegankelijkheid van ONTZ. De herkenbaarheid van de g en de symmetrie met de andere letters door middel van de lijn in het midden straalt de verdere verbondenheid uit en stelt ons in staat om de g te gebruiken als icoon voor ONTZ op onze social media accounts. Eén herkenbare letter voor continuïteit en technologische voorsprong. Wij hopen dat u net zo geniet van het nieuwe logo als wij.